Om boken

208 sider trådheftet bok i format 240×300

Omslag

  • MultiART Silk 130g
  • Matt PP folie
  • Spot lakk

Materie

Munken Polar 130g

Om kunden

Kundeuttalelse

PS Media er et lite forlag som driftes av Pain Solution. To Bleed or Not to Bleed er den andre boka vi gir ut på dette forlaget. Vår første bok, Ten Years of Pain (2003), ble utgitt på Hertervig forlag, den andre boka vi produserte, Wings of Desire – Learning to Fly (2012), trykket vi i Øst-Europa. Vi var godt fornøyde med trykkeriet i Estland, men av politiske, moralske og ikke minst miljømessige hensyn ønsket vi å trykke vår nyeste publikasjon lokalt. Det er et poeng for oss å gi vårt lille bidrag til en utsatt bransje, bevare norske arbeidsplasser og å unngå unødig lang og forurensende transport.

Etter vår første bok valgte vi å etablere eget forlag for å ha fullt eierskap og kontroll over våre utgivelser. Våre ambisjoner er ikke å bli noe stort forlag, men å operere i en nisje med utgangspunkt i å utgi dokumentasjon av eget arbeid. Høy kvalitet i alle ledd er viktig for oss, det ferdige produktet må representere både fotografiene og designen på best tenkelig måte. Våre bøker skal gjenspeile kvaliteten både i forestillingene Pain Solution presenterer og i Helene Fjells foto.

Vi vurderte en rekke trykkerier i prosessen, og etter samråd med vårt dyktige designer team Trine + Kim designstudio ble vi enige om at Merkur Grafisk var det trykkeriet vi ville benytte. Kommunikasjonen med Merkur har vært meget god og oppfølgingen upåklagelig – vi setter stor pris på deres gode kundebehandling og imøtekommenhet.

PS Media er svært godt fornøyd med boken Merkur har trykket for oss, og vi er ikke i tvil om at vi vil fortsette å bruke dem også for fremtidige utgivelser.